Senaste nytt Maj

Brf Flundrans  säkerhetsdörrar (2017-05-16): Förslag om gemensam upphandling av inköp.
Bästa Bfr Flundran medlemmar, På dagens årsstämma så fördes det fram intresse om att undersöka en gemensam upphandling och installation av säkerhetsdörrar där det saknas idag. Ambitionen är att få det på plats före en kommande renovering och ommålning av våra  trapphus. Syftet är dels att få en smidig process och bättre pris för lägenhetsinnehavarna, dels få en mer enhetlig säkerhetsdörr modell på flertalet lägenheter.
Styrelsen önskar svar om ni är intresserad av installera en säkerhetsdörr. Inköp kommer att betalas av bostadsrättsinnehavaren (prisoffert tas fram och meddelas). Vi önskar ert svar senast den 5 juni, 2017
Säkerhetsdörrar minskar risk för inbrott, men isolerar även för ljud och kyla samt gör att spridning vid eventuell brand kan fördröjas.

Brf Flundrans årsmöte 2017 (2017-05-16): De saker som togs upp inför 2017 är b.l.a
*Renovering av trapphus, Nybrogatan och Karlavägen se separat sida (Omröstning av 2 separata förslag) http://www.flundran.se/fastighets-renovering/
*Hissrenovering Nybrogatan startar veckan efter midsommar, beräknas pågå 3 veckor och då är ej hissen brukbar.
*Säkerheten i föreningen ses över, vi tar in offerter för kameraövervakning i samtliga ingångar (2st entree, Garage, Innergård).
*Balkong renovering avslutas nu på fredag.
*Stadgarna behöver uppdateras enligt nya regler.