Senaste nytt December

Målning av fönster/balkongdörrar Karlavägen(2017-12-06): Vid målning av ytterdörrarna kommer målarna även att åtgärda de fönster och balkongdörrar som var särskilt utsatta för vädret. De lägenheter som behöver åtgärdas är Nycktelius, Ribbing, Ahlström, Tengbom, Hedihn, Nyberg, och Simson.

Kontrollera dina brandvarnare (2017-12-06): Nu är det rätt årstid för dig att kontrollera dina brandvarnare, för varnare måste du ha. För din, men även för dina grannars, skull. För samtidigt med julen, och alla levande ljus, kommer lägenhetsbränderna!

Det kan också vara rätt årstid för att byta ut brandvarnare. Brandfolk brukar räkna med att en varnare håller i tio år. Efter det är det dags att skaffa nya – för säkerhets skull!

Tekniken för brandvarnare har också utvecklats. Varnarna har blivit bättre och bättre, bl.a. med möjligheter till seriekoppling så att en varnare som larmar även larmar de övriga brandvarnarna i lägenheten.

Rensning av frånluftkanaler på Karlavägen (2017-12-06): Under närtid kommer vi att behöva rensa luftkanalerna på Karlavägen. Då luftflödet är för dåligt i vissa lägenheter. Datum för detta meddelas vid ett senare tillfälle.

Elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen(2017-12-06): 1 Juli 2017 uppdaterades lagen och den finns nu som en länk på Brf Flundrans renoveringssida:
Brf Flundran renoveringskrav gällande elsäkerhet

Nytt snöskottningsavtal tecknat(2017-12-06): Brf Flundran har tecknat nytt avtal där vi nu säger till när vi vill ha skottat. Om ni ser att det är mycket snö eller istappar på fastigheten uppskattar vi om ni meddelar Styrelsen så tar vi kontakt med entrepenören.

Källarplanen i fastigheten kommer att målas om under början av 2018(2017-12-06): Under början av nästa år när trapphusen är målade kommer vi att påbörja ommålning av källaren.